FAQ

Wat beschrijft jouw stijl van fotografie?

"You're amazing, just the way you are". Ik vind het zo belangrijk om natuurlijke foto's te maken en de realiteit zo goed mogelijk weer te geven in mijn beelden. Er komt wel wat nabewerking aan te pas, maar ook dit houd ik zo natuurlijk mogelijk. 

Binnen 'mijn stijl' is er zeker plaats voor zwart-wit foto's. Voor huwelijken en en sessies vanaf 2 uur is dit inclusief. 

Hoe boek ik een reportage?

Je mag me altijd contacteren via mail, Facebook of Instagram.

Hoe gaat een reportage in z'n werk (van start tot einde)?

Na het boeken van een sessie (zie vraag hier boven)  komt het leuke deel: de reportage zelf!

Eens de shoot voorbij is , kan het 10 dagen (reportage) tot 10 weken (huwelijk) duren vooraleer de foto's beschikbaar zijn. Voor huwelijken zet ik dit op 'WeTransfer' links per mail.

Heb je een reportage geboekt, dan krijg je een uitnodiging per mail om je foto's te bekijken in je eigen galerij. Hier kan je de foto's kiezen die jij wenst te bestellen. Extra foto's aankopen kan! Eens je je favorieten gedeeld hebt, kan ik je factuur opmaken voor een extra bestelling en / of begin ik aan het afwerken van jouw foto's. Als de factuur betaald is, zul je de beelden binnen de 2 weken in je mailbox kunnen terugvinden!

De foto's krijg je altijd in hoge resolutie en zonder logo.

Hoe kan ik betalen?

Dit kan via bancontact, payconiq, cash (gepast) of overschrijving met voorkeur op de dag van de reportage.

Zijn jouw prijzen inclusief kilometervergoeding?

Neen. Voor elke shoot, behalve voor thema reportages, geldt een kilometervergoeding. Binnen de 15km van Ham reken ik dit niet aan. In andere gevallen reken ik heen en terug de gewenste locatie, de eerste 15km buiten beschouwing gelaten, per kilometer € 0,36 aan. 

Wat als er slecht weer is of als ik / mijn entourage ziek is?

Slecht weer en ziekte zijn situaties van overmacht.

Bij slecht weer denk ik aan 'regen, hagel, sneeuw'. Dan verzetten we de reportage kosteloos.

Ziekte is helaas ook een geval van overmacht. Als dit gaat over een smash ben ik genoodzaakt om de lekkernijen in rekening te brengen indien er de dag zelf of de dag op voorhand wordt geannuleerd. Voor andere reportages graag minstens 1 dag op voorhand een seintje via telefoon, mail of Facebook zodat we de sessie kosteloos verplaatsen. 

Indien je, onaangekondigd, niet komt opdagen, ben ik genoodzaakt om de helft van de sessie in rekening te brengen.

Kan ik bij jou albums, prints, gadgets bestellen na onze sessie?

Mijn aanbod hiervoor kan je vinden bij "extra's". Op dit moment vind je hier cadeaubonnen en albums op terug.

Albums kan je zeker ook op verschillende websites zelf in elkaar steken en voor een klein prijsje, daar ben ik me bewust van. De fotoalbums die ik aanbied zijn van zeer goede kwaliteit en een hele mooie herinnering aan jullie moment. Dit is optioneel, dus niet inclusief. Je beslist dus zelf of je dit al dan niet wenst. Zo niet, no worries: no hard feelings!

Welke kledij is er gepast voor een reportage?

Matching outfits zijn altijd leuk als je met meerdere op de foto gaat, maar het moet vooral kleding zijn waar je je zelf goed in voelt. Indien gewenst, wil ik gerust enkele tips geven!

Heb jij een privacyverklaring?
Zeker! De verklaring is beschikbaar via deze link.

Wat mag ik wel en niet doen met de foto's die ik kocht van jou?

Eens je foto's hebt aangekocht, mag je deze gerust een effectje geven (bv. zwart-wit) en ophangen in je huis / fotoboeken van maken / er een trui van ontwerpen voor je verjaardag: je kan het zo gek niet bedenken! 

Vanaf het moment dat je professioneel gebruik wenst te maken van de foto's (bv. flyers voor een evenement, posters, e.d.) gelieve hier dan wel altijd mijn naam bij te vermelden. 

Je mag niet deelnemen aan fotowedstrijden met foto's die ik gemaakt heb voor jullie, aangezien jij dit beeld niet zelf hebt gemaakt. Stel dat je je kind wilt inschrijven voor een modeshow en de organisatie heeft enkele 'portfolio' beelden nodig, dan is dit uiteraard een ander verhaal!

Als je een foto post op social media vergeet dan zeker niet mijn naam te vermelden. Support a small business!