9V9A8348.jpg

Laura

Wie is Laura?

Ik ben een 27-jarige chaotische, perfectionistische, enthousiaste en creatieve duizendpoot. In het dagelijkse leven werk ik als juf in de lagere school en kan ik mijn passie voor fotografie uitoefenen in bijberoep.

Na verschillende verhuizen, heb ik me gesetteld met mijn man in Ham samen met ons kindje Elle én onze 2 katten.

Reizen, op vakantie gaan, eens lekker gaan eten of iets doen met vrienden zijn voor mij de ideale ontspanning. Maar het allerliefste geniet ik van de kleine dingen, de kleine gelukjes. Dat is waar het om draait voor mij!

In 2021 werd ik Plan-ouder van een meisje in Zuid-Afrika! Zo help ik mee aan gelijkheid voor meisjes en kinderrechten.

Voor al diegene die een reportage boeken, weet dat hier altijd een stukje van naar mijn Plan-kindje gaat. Mijn passie en liefde voor fotografie en kinderen kan ik hiermee dus nog extra in de verf zetten. Dus dankjewel om haar samen met mij een betere toekomst te geven!

Waarom fotografie?

De interesse voor fotografie is al van jongs af aan beginnen groeien: uren in fotoboeken kijken, foto's maken van alles wat ik tegenkwam en bewerkingsprogramma's uittesten tot in de vroege uurtjes.

Mijn doel is om jouw kind(eren), gezin, feest, jijzelf, en/of anderen op een spontane manier vast te leggen op beeld. Zo heb je steeds een blijvende herinnering aan dat ene moment.

Iets graag doen en er ook nog een centje mee bijverdienen, is altijd mooi meegenomen! Een extraatje voor mezelf, maar ook om al het materiaal aan te kopen wat ik nodig heb om te groeien en een goede service aan te bieden: programma's, advertenties, boekhouder, ...

 

Met hart en ziel sta ik dan ook voor jullie paraat met mijn camera.

 

Shoot you soon?!