9V9A8348.jpg

Laura

Wie is Laura?

Ik ben een 26-jarige chaotische, perfectionistische, enthousiaste en creatieve duizendpoot. In het dagelijkse leven werk ik als juf in de lagere school en kan ik mijn passie voor fotografie uitoefenen in bijberoep.

Na verschillende verhuizen, heb ik me gesetteld met mijn vriend die in 2020 mijn verloofde is geworden. Jawel, wij trouwen in 2021!

Samen met onze 2 katten wonen we in ons eigen appartement in Ham.

Reizen, op vakantie gaan, eens lekker gaan eten of iets doen met vrienden zijn de ideale ontspanning. Hopelijk kunnen we dit snel weer allemaal doen!

In 2021 werd ik Plan-ouder van een meisje in Zuid-Afrika! Zo help ik mee aan gelijkheid voor meisjes en kinderrechten.

Voor al diegene die een reportage boeken, weet dat hier altijd een stukje van naar mijn Plan-kindje gaat. Mijn passie en liefde voor fotografie en kinderen kan ik hiermee dus nog extra in de verf zetten. Dus dankjewel om haar samen met mij een betere toekomst te geven!

Waarom fotografie?

De interesse voor fotografie is al van jongs af aan beginnen groeien: uren in fotoboeken kijken, foto's maken van alles wat ik tegenkwam en bewerkingsprogramma's uittesten tot in de vroege uurtjes.

In 2011 kreeg ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Al heel snel merkte ik de verschillen en de extra mogelijkheden dat dit toestel bood ten opzichte van de 2 systeemcamera's dat ik reeds had versleten. Iedereen en alles passeerde mijn lens, wat leidde tot prachtige foto's of 'Stop je camera nu eens weg!'. Mijn camera ging overal mee naartoe!

In 2015 volgde ik de cursus 'Manueel fotograferen', waar ik alles over de manuele stand van mijn camera leerde kennen. 

2019, na mijn studie en eerste werkervaringen, was het jaar dat ik besliste om mij nogmaals bij te scholen en om eindelijk weer werk te maken van mijn uitlaatklep en hobby: het maken en creëren van beelden.

Mijn doel is om jouw kind(eren), gezin, feest, jijzelf, en/of anderen op een spontane manier vast te leggen op beeld. Zo heb je steeds een blijvende herinnering aan dat ene moment.

Iets graag doen en er ook nog een centje mee bijverdienen, is altijd mooi meegenomen! Een extraatje voor mezelf, maar ook om al het materiaal aan te kopen wat ik nodig heb om te groeien en een goede service aan te bieden: programma's, studio rollen, props, advertenties, boekhouder, ...

 

Met hart en ziel sta ik dan ook voor jullie paraat met mijn camera.

 

Shoot you soon?!

Laura Briké Photography

Heuvelstraat 2/0102 - 3945 Ham

+32472356308  

laurabrikephotography@gmail.com

BE0733609218

 

© 2021 by Laura Briké Photography